• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Столична влада запроваджує механізм участі підприємців у прийнятті рішень щодо розміщення тимчасових споруд

    Опубликовано: 2014-12-08 14:40:11

    При Комісії з питань розміщення тимчасових споруд створять робочу групу з представників суб’єктів господарювання та громадських об’єднань.

    Таке рішення було прийнято Комісією на першому засіданні, участь у якому взяли представники Київської міської держадміністрації, районних у м. Києві держадміністрацій, депутати Київради та представники громадських організацій, які представляють інтереси підприємців.

    Слід зазначити, що запроваджений механізм забезпечить реальну участь підприємців при роботі даної Комісії. До складу робочої групи має право увійти представник від групи підприємців, які подали 200 заяв щодо пайової участі.

    Під час засідання Комісії також було врегульовано питаннястосовно укладання договорів щодо пайової участі з власниками тимчасових споруд, які були перенесені в наслідок зміни містобудівної ситуації, прокладання/санації інженерних мереж або за вимогою державних органів. Для цього підприємцям потрібно буде надати до Департаменту містобудування та архітектури відповідні довідки Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища,власників/балансоутримувачів інженерних мереж, забудовників, державних органів.

    Окремо зазначимо, що Комісією було вирішено підготувати рішення Київської міської ради, яке надасть можливість визначити порядок встановлення та демонтажу незаконно встановлених об'єктів пересувної торгівлі, яка наносить значні збитки власникам тимчасових споруд.
     
    Прес-служба Департаменту містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.