• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За позовом військової прокуратури Центрального регіону сім’ї загиблого військовослужбовця виплачено 609 тис грн грошової допомоги

    Опубликовано: 2014-12-05 08:30:44

    Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України під час перевірки в одній з військових частин Національної гвардії України виявлено факт порушення вимог законодавства про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їхніх сімей.

      Установлено, що сім'ї військовослужбовця, який загинув під час бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції, у порушення вимог законодавства не виплачено одноразову грошову допомогу у розмірі 609 тис. грн. Загиблий військовослужбовець був призваний за мобілізацією і проходив військову службу у батальйоні «Донбас», смертельне поранення отримав на блок-посту неподалік від села Ульянівка Красноармійського району Донецької області.

      У зв’язку з цим військова прокуратура звернулась до суду з відповідним позовом.

    Рішенням Вишгородського районного суду Київської області задоволено позов військової прокуратури Дарницького гарнізону в інтересах членів сім’ї загиблого військовослужбовця (двох неповнолітніх дітей та батька похилого віку) до військової частини про зобов’язання нарахувати та виплатити одноразову грошову допомогу, пов’язану зі смертю військовослужбовця.
        Сім’ї загиблого грошову допомогу вже виплачено.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.