• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розпочалася програма підтримки малого та середнього бізнесу Донецької та Луганської областей

    Опубликовано: 2014-11-06 11:46:41

    5 листопада провідний логістичний оператор України Делівері в партнерстві з Українським союзом промисловців і підприємців  (УСПП) оголосив про запуск програми «Відповідальний бізнес» − на підтримку малого та середнього бізнесу у східних регіонах країни.

    Компанії Донецької та Луганської областей у сьогоднішніх умовах виявилися найбільш незахищеними та змушені були шукати ефективних шляхів розвитку на нових територіях.

     Жваво реагуючи на нагальну потребу в суспільстві та використовуючи свій багаторічний досвід, компанія Делівері оголосила про запуск програми «Відповідальний бізнес», вирішивши об’єднати різні логістичні та сервісні послуги у єдиний комплекс заходів.

    «Сьогодні ми запустили програму, що має на увазі безпосередню допомогу компаніям у Донецькій та Луганській областях, − говорить   генеральний директор компанії Делівері Олена Лакатош.  –  Настав час дієвих рішень, коли кожний бізнесмен має робити власний усвідомлений внесок у життя країни».   

    У рамках програми «Відповідальний бізнес» логістичний оператор Делівері готовий надати кожній зацікавленій компанії з Донецької та Луганської областей персонального менеджера, послугу відповідального зберігання на пільгових умовах, додаткові знижки та повноцінний фрахт для перевезення вантажу.

    У свою чергу, Український союз промисловців і підприємців підтримав запуск цієї програми та всіляко сприятиме її втіленню в життя.

    «Усвідомлюючи всю складність ситуації, в яку потрапили представники бізнесу на сході країни, коли там почалися бойові дії, ми охоче пристали на пропозицію щодо партнерства з  Делівері, – зазначив президент УСПП Анатолій Кінах. –  Адже для більшості тих, хто скористається цією пропозицією, бізнес є справою всього життя, засобом до існування і його сенсом. Це надзвичайно актуальний проект,  зважаючи на те, що держава не в змозі зараз надати повноцінну підтримку, а тим паче, захист бізнесу у зоні АТО».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.