• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підприємства громадських організацій інвалідів потребують серйозного оздоровлення

    Опубликовано: 2005-10-24 13:29:00
     Міністр праці та соціальної політики Іван Сахань вважає, що на сьогодні підприємства громадських організацій інвалідів потребують реформування.
     
    „Дані підприємства перебувають у не задовільному стані, відбувається скорочення робочих місць, працівники не отримують належної зарплатні”, — повідомив Іван Сахань.
     
    „Зважаючи на те, що працевлаштований інвалід — це певною мірою соціально-захищений інвалід, — сказав міністр праці, — ми маємо докласти максимальних зусиль для поліпшення роботи цих підприємств. Планується проведення на таких підприємствах низки перевірок, переатестацію, розробка порядку видачі кредитів”.
     
    Іван Сахань також зазначив, що фінансова допомога буде надаватись лише тим підприємствам, які ефективно зможуть її використати на створення робочих місць для інвалідів. „Ні в якому разі державні кошти не будуть більше надаватися тим підприємствам, які не бачать перспективи розвитку і лише марно витрачають ці кошти”, — наголосив міністр.
     
    Мінпраці та соцполітики
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.