• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Самовисуванець від УДАРу подав до суду на кандидата від Народного Фронту

    Опубликовано: 2014-10-24 14:09:59

    Сьогодні, в останній можливий день агітації, відбувся суд за позовом самовисуванця, члена партії УДАР Олександра Квашніна, проти єдиного кандидата від патріотичних сил, який має шанси перемогти екс-регіонала Володимира Кацубу – Сергія Кузана. Причина – неузгоджене, на думку cамовисуванця, використання логотипу партії УДАР в передвиборчій агітації кандидата від «Народного Фронту». Зокрема, самовисуванець через суд вимагатиме не використовувати листівки та плакати зі словами підтримки місцевих громадських та партійних осередків, серед яких є УДАР, на користь Сергія Кузана. Дивує той факт, що це робиться в останній можливий день проведення агітації.

    За словами директора Соціологічної служби Центру зовнішньополітичних досліджень «ОПАД» Сергія Пархоменка, єдиною можливою метою цього позову є дискредитація Кузана, оскільки вже завтра будь-яка агітація буде заборонена.

    «На мою думку цей позов є ні що іншим, як підіграванням  на користь одіозного регіонала Кацуби, оскільки будь-яке рішення суду, не вплине на поширення або використання цих матеріалів, адже вже завтра – «день тиші», і вся агітація буде заборонена. Отже мета цього позову одна – дискредитація найрейтинговішого кандидата від демократичних сил на користь одіозного регіонала в очах виборців», - вважає Пархоменко.

    В штабі самого кандидата від «Народного Фронту» С.Кузана, запевняють, що логотип УДАРу на агітації з’явився не випадково, адже на підтримку кандидатури Кузана висловилися члени місцевого Дергачівського осередку.

    Після першого судового засідання, було вирішено перенести суд на ранок 25 жовтня.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.