• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прийняття закону про прозорість публічних коштів знизить рівень корупції – Соколенко

    Опубликовано: 2014-10-24 12:18:37

    Прозорість та відкритість – засадничі принципи «Громадянської позиції». Про це на прес-конференції у Хмельницькому заявила кандидат у народні депутати Наталя Соколенко. Вона переконана, що завдяки дотриманню цих стандартів корупція в Україні зменшиться в рази.

    «Європейські стандарти життя – це коли громадяни мають вільний доступ до бюджетів усіх рівнів. Скрізь, де є наша гривня як платника податків, ми повинні мати контроль. Закон про прозорість публічних коштів був прийнятий Верховної Ради лише в першому читанні. І от виникає питання, коли кажуть: «Це все війна». Так невже війна заважає ухвалити закон про прозорість публічних коштів? Всі ці рахунки і так є. Державні казначейські рахунки ведуться не на папері, вони вже є в електронній формі. Так дайте доступ громадянам до цього! Повірте, рівень корупції буде знижено в рази, оскільки вкрасти буде неможливо».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.