• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Влада не реагує на кричущі факти корупції

    Опубликовано: 2014-10-23 14:27:38

    Якщо влада не буде реагувати на кричущі факти корупції, то можливий третій Майдан. Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «До мене прийшли офіцери, генерали державної прикордонної служби. Принесли схеми, по яким показали всю піраміду корупції, утворену при генералі армії, голові державної прикордонної служби Миколі Литвині. Кожен пункт перетину кордону – скільки в євро, в доларах, в гривнях збираються з кожної фури, з кожного нелегала, якого перевозять; через яких полковників і генералів все це доходить до гори. Ті люди, які принесли мені ці документи готові давати покази по цьому в прокуратурі. Весь цей пакет документів з поміткою «особисто, невідкладно розібратися з цією пірамідою» я направив президентові Порошенку. Після цього проходить кілька тижнів і Литвина просто звільняють. Його не взяли в наручники, не запросили на допит в прокуратуру», - зазначає Гриценко.

    «Три дні тому отримав відповідь з АП, що, мовляв, «ваші матеріали отримали, за належністю передали в прокуратуру». Якщо влада так буде реагувати на кричущі факти, то корупція залишиться. Якщо влада з такою неповагою буде відноситися до людей, люди влаштують третій Майдан. Влада має чути людей і завчасно робити висновки», - наголошує Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.