• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лілія Гриневич зустрілася з освітянами на Львівщині

    Опубликовано: 2014-10-21 08:14:06

    Голова комітету з питань науки та освіти, Лілія Гриневич приїхала до Золочева, аби розповісти освітянам про майбутні реформи в галузі та підтримати лідера громадської ініціативи «Матері мобілізованих» Лідію Котеляк.
     
    У золочівському будинку просвіти відбулась зустріч Лілії Гриневич з освітянами регіону. Голова комітету з питань науки та освіти вже встигла впровадити в Україні систему ЗНО та ряд інших важливих реформ. Та аби вдосконалювати галузь й надалі потрібно почути думки практиків.
     
     «Система освіти потребує змін, причому  не тільки у програмному викладі, алей змін підручників, змін самого ставлення до освітян і освіти, змін до школи» - зазначилаЛюдмила Бартошик – вчитель української мови та літератури Золочівської школи №2
     
    Голова громадської ініціативи «Матері мобілізованих» Лідія Котеляк стверджує такий діалог між владою та освітянами є надзвичайно важливим.
     
    «Я би сказала, що не стільки важливий, а необхідний такий діалог. І зустрічаючись з освітянами протягом 2-ох останіх років, і тепер і раніше я чую одні й ті самі запитання, про навантаження в 22-і години, про можливість скасування пільг, і тому ця зустріч була просто необхідна. Освітяни почули від перших вуст про основні питання, які їх хвилювали і отримали вичерпну відповідь»  - розповіла Лідія Котеляк.
     
    Опісля діалогу з вчителями Золочівщини Лідія Котеляк разом із Лілією Гриневич нагородили найактивніших педагогів регіону подяками за вагомий внесок у розвиток освіти в регіоні.
     
    «Реформувати освіту вкрай необхідно. Я переконана, що саме це шлях до виховання покоління свідомих українців. Тому одне з першочергових завдання майбутнього парламенту – освітня реформа»  - запевнила Лілія Гриневич.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.