• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Апаршин: Війська Путіна готувались до вторгнення, а не проводили навчання

    Опубликовано: 2014-10-13 13:03:04

    Кандидат в народні депутати України від політичної партії "Громадянська позиція" Іван Апаршин переконаний, заява Путіна про закінчення військових навчань і про відвід російських військ від українського кордону - чергова брехня. Про це він заявив на прес-конференції в Харкові.

    "Ми не віримо інформації, яка вчора з'явилася в пресі, що президент Путін прийняв рішення й поставив задачу міністру оборони повернути війська в пункти постійної дислокації, які начебто проводили навчання в Ростовській області. В Ростовській області нема такої кількості полігонів для навчань такої кількості військ", - зазначає Апаршин.

    "Які це могли бути навчання поблизу українського кордону, що тривали сім місяців? В Радянському Союзі навчення з елементами стратегічного розгортання збройних сил під керівництвом Генерального штабу проводились максимум 45 днів. Тому ці 17 тисяч російських військ, які сім місяців перебували поблизу нашого кордону,  були готові до вторгнення в Україну", - переконаний Апаршин.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.