• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мішелю Платіні обласне керівництво передало нагороду

    Опубликовано: 2014-10-13 12:53:35

    Президенту УЄФА Мішелю Платіні – ювілейну відзнаку «200 років з дня народження Тараса Шевченка», а голові правління ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» Володимиру Лашкулу – почесна відзнака «За заслуги перед Черкащиною». Так обласне керівництво під час матчу української молодіжки проти німців відзначило людей, які зробили вклад у розвиток футболу на Черкащині.

     Голова черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко особисто подякував українському футбольному функціонеру Володимиру Лашкулу за відродження цього виду спорту у регіоні. Адже тривалий час у області не було ані футбольної команди, ані бази для тренування футболістів.

    - Сьогодні ми маємо професійну команду, яка гідно представляє Черкащину на змаганнях державного рівня, - відзначив Юрій Ткаченко. – Крім того, створюються умови для розвитку найпопулярнішого виду спорту і тільки цього року у області відбулись масштабні футбольні події, такі як Фінал Кубка України з футзалу, півфінал Кубка України з футболу, фінал футзальної екстра-ліги.

    Невдовзі, сподівається обласний очільник, черкаський стадіон переросте у одну з головних спортивних арен України, яка прийматиме міжнародні матчі, що проводяться в рамках УЄФА. Цьому сприяють Федерація футболу України, Черкаська обласна федерація футболу, діяльність яких підтримує віце-президент УЄФА Григорій  Суркіс.

    - Я обов’язково передам відзнаку «200 років з дня народження Шевченка» Григорію Суркісу, аби він на найближчому засіданні виконкому УЄФА вручив її Мішелю Платіні, - пообіцяв Володимир Лашкул.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.