• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пенсіонери - переселенці зможуть отримати 884 гривні адресної допомоги на оренду житла

    Опубликовано: 2014-10-07 10:53:29

    Департаменти соціального захисту в повному обсязі виплачуватимуть компенсацію за оренду житла на 6 місяців для переселенців зі Сходу України, зокрема пенсіонерам та інвалідам.

    1 жовтня прийнято урядову постанову, яка передбачає надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції. Надання грошової допомоги таким особам пов'язане з необхідністю покриття витрат на проживання, у тому числі, у зв'язку з наближенням зимового періоду.

    Відповідно до постанови, адресна допомога призначається особам, які обліковані органами соціального захисту населення. Вона виплачується з дня звернення строком не більше, ніж шість місяців, у таких розмірах: для непрацездатних осіб (пенсіонери, інваліди, діти) - 884 гривні на одну особу (члена сім'ї), для працездатних осіб - 442 гривні на одну особу (члена сім'ї). Загальна сума допомоги на сім'ю розраховуватиметься, як сума розмірів допомоги на кожного члена сім'ї та не може перевищувати 2 400 гривень.

    Прес-служба ППУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.