• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівський залізничний вокзал розкриває таємниці

    Опубликовано: 2014-09-18 15:38:45

    Львівська залізниця та вокзал станції Львів долучаються до святкування Днів європейської спадщини – загальноєвропейської ініціативи, покликаної дати нове життя пам’яткам історії, культури та архітектури, зазвичай закритим для загального доступу. І хоч вокзал є відкритим для огляду цілодобово, таємниць для допитливих у ньому не бракує!

    Відтак, у неділю, 21 вересня, для відвідувачів проведуть екскурсії музеєм Львівської залізниці, а також покажуть виставкову колію рухомого складу на приміському вокзалі та легендарну будівлю головного вокзалу станції Львів, якій, нагадаємо, цьогоріч виповнилось 110 років. Через велику популярність таких екскурсій мандрівку у залізничне минуле Львова здійснять дві групи туристів, а не одна, як раніше планувалось. Початок екскурсій – об 11:00 та 12:00, зустріч груп – біля Музею Львівської залізниці на вул. Федьковича 54/56.  

    Усі заходи в рамках Днів європейської спадщини є безкоштовними і базуються на ініціативі людей, яким небайдужа історія їхнього міста. Повна програма та реєстрація – на сайті LvivTravel. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.