• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Акція на підтримку шотландського народу, який сьогодні вирішуватиме долю своєї країни»

    Опубликовано: 2014-09-18 15:35:44

    Четвер 18.09
    17:00
    Посольство Великобританії в Україні
    вул. Десятина 9

    О 17.00 біля Посольства Великобританії в Україні громадські активісти зберуться для того, щоб засвідчити свою підтримку шотландському народу, який саме в цей день, 18 вересня, визначає подальшу долю своєї країни. В цей день в Шотландії проходить референдум, на якому визначатиметься, чи залишиться країна в складі королівства Великобританії, чи проголосить про свою незалежність. Цей день може стати остаточною крапкою в багатовіковій боротьбі шотландців за свою незалежність від британської корони. Починаючи з ХІІІ сторіччя шотландці власною кров’ю виборювали свою незалежність від загарбників, які військовою силою та підступністю захопили землю волелюбного та незалежного народу. Сьогодні ця боротьба може завершитись перемогою. Українці, історична доля яких подібна до долі шотландців, сьогодні так само виборюють свою незалежність, тільки не голосуванням, а зброєю. Як і сотні років тому, ми знову стали в бій проти нової навали імперіалістичної Москви, яка прикриваючись найманцями та регулярною армією, захоплює українські землі.
    Активісти в ході акції також звернуть увагу на те, що існує велика різниця між свободою вирішувати свою долю голосуванням на вільних референдумах (як це відбувається в Шотландії, країни, яка віками вела боротьбу за незалежність) та голосуванням під дулами автоматів ворожої окупаційної армії (як це відбулося в Донецькій та Луганській областях, на територіях, які споконвічно історично належали до України). Референдум для шотландців може стати вирішальним кроком до незалежності. «Референдум» для Луганської та Донецької областей став інструментом в руках кремлівського злодія для руйнування України та розпалу війни на волелюбних козацьких землях. Механізм один, але наміри, із якими його використовують – різні.

    Власну долю має вирішувати народ, а не імперіалістичні загарбники і вбивці.

    Воля народам – воля людині!

    Контакти координатора акції:

    Вікторія – (093)97-89-969

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.