• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін буде задіяний в справі проти посадовців-зрадників - постанова суду

    Опубликовано: 2014-08-27 16:06:26

    Кабінет Міністрів, що є відповідальним за призначення  посадовців, буде задіяний як третя сторона в судовому розгляді по справі чиновників, які сприяють розповсюдженню російської теле-пропаганди в Україні.

     

    Така постанова під тиском громадськості була винесена під час засідання Окружного Адміністративного суду м.Києва по справі щодо злочинної діяльності  керівництва Держспезв’язку та Концерну  радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ).

    Сьогодні, 27 серпня, біля Окружного Адміністративного суду м.Києва  відбулась акція громадського обурення за участі представників Координаційної Ради Концерну  радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ), представників громадських організацій, активістів та Автомайдану , які вимагали від суддів  винесення  справедливого рішення по даній справі в інтересах українців та на користь держави. 

    В рамках акції відбувся  перформанс  «ЗНИЩИТИ ТЕЛЕДРАКОНА», який символізував  зрадників України,  що руйнують систему захисту  інформаційного простору країни, сприяючи пропаганді  російської агресії та роз’єднуючи Націю. «Обличчями» ворожого «ТелеДракона»  стали  відомі посадові особи, які завдяки своїй антиукраїнській діяльності є «агентами Кремля» , а саме:  Голова Держспезв’язку України  Володимир Звєрєв,  Генеральний директор Концерну РРТ Олександр Півнюк,  народний депутат Микола Княжицький  та екс-заступник секретаря РНБО Володимир Сівкович.

    Активісти впевнені, що через злочинну антиукраїнську діяльність зазначених чиновників (розповсюдження російської пропаганди в країні) стала можливою підтримка місцевим населенням «параду ненависті» військовополонених та «стовпів ганьби»  на сході України.

    Після оголошення постанови суду голова первинної профспілкової організації Концерну РРТ Михайло Гулько заявив: « Від імені обуреної громадськості, від імені всіх українців, від імені родин загиблих героїв - патріотів України вимагаємо від Кабінету Міністрів України прийняти якомога скоріше рішення щодо відсторонення чиновників-зрадників і тим самим назавжди зупинити російську телепропаганду в Україні. Немає часу очікувати на рішення суду! Війна на інформаційному полі  настільки ж важлива, як і боротьба с терористами на Донбасі!»

    Наступне засідання Окружного Адміністративного суду м. Києва по справі заплановано на 10 вересня 2014 року.

    Учасники акції акцентували, що триматимуть ситуацію під пильним громадським контролем та звернулися до громадськості і представників ЗМІ з проханням про всебічну підтримку.

     

    Координаційна рада трудового колективу Концерну  РРТ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.