• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Усі прихильники параду мають поїхати на фронт

    Опубликовано: 2014-08-22 14:30:13

    Несанкціонований перетин українського кордону російською технікою - є черговим викликом українській державі. На жаль зрадницьке і продажне вище військове керівництво нашої країни більше переживає за якість проведення військового параду, аніж за територіальну цілісність країни і безпеку її  громадян.

    Українські військові неодноразово робили заяви про те, що з території Російської імперії на територію України заїжджає військова  техніка і постійно просили дозволу на її знищення. Але, на кожне своє прохання її знищити представники  Міністерства оборони України давали відмову.  Разом з тим придумали провести військовий парад, щоб «освоїти» державні кошти, яких постійно бракує на закупівлю харчів, ліків, одностроїв для наших військовослужбовців.

    Очевидно, що намагаються зробити шоу в стилі «батька народів»  товаріща Сталіна, який в 1941 провів  військовий парад під час того, як сотнями тисяч гинули прості люди, воюючи з нацистами.

    Вважаємо, що після  Революції Гідності ми не повинні допустити, щоби  благополуччя чи намагання заробити гроші на війні відбувалося за рахунок людських життів, наших з вами братів.

    Кожна людина, яка сьогодні публічно підтримує проведення військового параду  має поїхати на передову на фронт, і там довести собі і іншим доцільність невмотивованої показухи у вигляді військового параду.

    Ініціативна група Громадського об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.