• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Минулої ночі в Луганську в результаті мінометного обстрілу загинув сотник 8-ої «афганської» сотні самооборони Майдану Олег Міхнюк

    Опубликовано: 2014-08-22 12:28:59

    В ніч на 20 серпня в Луганську в результаті мінометного обстрілу загинув сотник 8-ої «афганської» сотні самооборони Майдану Олег Міхнюк.

    Лідер Європейської партії України Микола Катеринчук висловив співчуття рідним та близьким загиблого.

    Україна втратила одного з кращих синів, вірного захисника та справжнього бійця, який пройшов Афганістан, боронив незалежність та відстоював свободу з першого дня Майдану.

    Такі як Олег Міхнюк будуть вписані золотими рядками в новітню історію становлення незалежної України.  Бо саме він вів в атаку непокірних режиму Януковича на вулиці Грушевського взимку 2014 року. Завдячуючи таким як Олег Іванович ми відчуваємо себе Українцями – громадянами вільної і незалежної європейської країни.

    Після подій Майдану Олег Міхнюк очолив громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Київська міська варта», продовжуючи відстоювати здобутки Революції Гідності.

    З початком бойових дій на сході країни приймав безпосередню участь в АТО.

    Вічна пам'ять Олегу Міхнюку – справжньому герою України!

    Слава Україні!

    Прес-служба Європейської партії України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.