• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На День Незалежності в Україні визначиться чемпіон світу зі стронгмену

    Опубликовано: 2014-08-21 14:14:54

    24 серпня 2014 року в Україні відбудеться чемпіонат світу зі стронгмену. За звання чемпіона світу змагатимуться найчильніші чоловіки планети. Змагання відбуватимуться під аркою Дружби народів та проходитимуть в рамках міжнародного фестивалю TAFISA "World Challenge Day-2014".

    Спортивно-масовий захід одночасно проходитиме по всій країні. Рівно о 12.00 розпочинаються активності для населення. Кожне місто самостійно обирає програму заходу, перемогу отримає той населений пункт, який долучить до свята найбільшу кількість учасників.

    У столиці на День Незалежності в рамках свята, окрім чемпіонату світу зі стронгмену, також відбуватиметься сімейний фестиваль "Мама, тато, я - спортивна сім'я" серед зірок спорту та шоу-бізнесу, live Drum Show, Drum Circles, також працюватиме X-Sport Zone, відбуватимуться різноманітні конкурси та вікторини, глядачів розважатимуть своїми виступами артисти та спортсмени.

    Початок заходу о 12.00.

    Директор С.В. Пчелін

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.