• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Український плавець Андрій Говоров побив рекорд України на чемпіонаті Європи з плавання

    Опубликовано: 2014-08-18 15:34:17

    Наш плавець Андрій Говоров побив рекорд України на чемпіонаті Європи з плавання у Берліні, повідомляє Федерація плавання України.

    У ранковому запливі він фінішував першим на 50 метрах батерфляєм за 22.87. Таким чином плавець побив свій же рекорд України, який встановив рік тому на чемпіонаті світу у Барселоні (22.97). Крім того, сьогоднішній виступ Говорова є також рекордом чемпіонатів Європи. Українець покращив на чотирнадцять сотих секунди результат світового рекордсмена з плавання батерфляєм серба Мілорада Чавича, який той встановив шість років тому (23:11).  

    Андрій Говоров продовжить змагатися за призові місця чемпіонату Європи з плавання сьогодні ввечері у півфіналі. Подивитися наживо його виступ, а також інших членів збірної команди України з плавання, можна на сайті Федерації плавання України о 17 годині за київським часом.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.