• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Столичні фінінспектори встановили втрати в Управлінні культури, туризму та охорони культурної спадщини Шевченківської РДА в м. Києві

    Опубликовано: 2014-08-18 10:27:50

    Під час ревізії Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації за період з 01.07.2011 по 01.04.2014 фахівці Держфінінспекції в м. Києві встановили фінансових порушень, що призвели до збитків на загальну суму майже 600 тис. грн.

    Зокрема, керівники Централізованої бібліотечної системи зараховували на посади працівників понад штат, через що збитки місцевого бюджету склали майже 570 тис. грн.

    Крім того, директори окремих дитячих музичних шкіл незаконно виплачували матеріальну допомогу своїм заступникам та нараховували пільгову оплату за навчання дітям, родини яких не належали до категорії багатодітних сімей.

    Також, посадові особи Управління культури розрахувалися за послуги комунального підприємства за завищеною вартістю.

    Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

    Прес-служба Держфінінспекції в м. Києві

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.