• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В. Бондаренко: КМДА не погоджувала звільнення Президента-Генерального конструктора ДП «Антонов» Дмитра Ківи

    Опубликовано: 2014-08-18 08:13:23

    Останнім часом в ЗМІ мусується тема про нібито звільнення Дмитра Ківи з посади Президента-Генерального конструктора ДП «Антонов». При цьому чиновники колишнього Міністерства промполітики часів Януковича вводять в оману громадськість про те, що вони тільки у червні 2014 року дізналися, що КМДА відмовила в погодженні питання звільнення Дмитра Ківи.

    Вимушений офіційно спростувати слова чиновників Мінпромполітики та заявити про відверте перекручення ними фактів. Київська міська державна адміністрація під моїм керівництвом офіційним листом від 6 травня 2014 року за №001-769 повідомила Мінпрополітики, що на їх звернення від 9.04.2014 №15/1-3-83 та 22.04.2014 №15/1-2-93, відмовляє в погодженні звільнення з посади Президента-Генерального конструктора ДП «Антонов» Д.С.Ківи. Мінпромполітики не могло видати Наказ про звільнення Дмитра Ківи, датований 26 травня 2014 року, оскільки не отримало погодження КМДА.

    ДП «Антонов» стабільно працює, щороку сплачує до бюджету 600 млн. гривень податків, розробляє та запускає у виробництво нові літаки, забезпечує роботою більш як 13,5 тис. працівників. Більше того, в 2009 році, коли команда Януковича довела київський завод «Авіант» фактично до банкрутства, саме Дмитро Ківа взяв на себе відповідальність та відновив роботу цього підприємства вже як серійного заводу «Антонова».

    Тому будь-які спроби звільнити заслуженого авіабудівника України, який десятки років присвятив роботі на «Антонові», зберіг авіабудування в Україні та не допустив контролю Росії над стратегічними підприємствами України, є черговою спробою пролобіювати російські інтереси в авіабудуванні.
     
    Голова Київської міської партійної організації «Батьківщина» Володимир Бондаренко

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.