• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прихильники люстрації залишаються ночувати біля стін Парламенту

    Опубликовано: 2014-08-13 09:45:36

    Партійці «ВОЛІ», активісти «Самооборони» та Автомайдану залишаться біля стін Верховної Ради до розгляду Законопроекту «Про очищення влади». Про це повідомив голова Громадського люстраційного комітету, член Ради партії «ВОЛЯ» Єгор Соболєв.

    «Наші активісти залишаються ночувати біля стін Парламенту, адже депутати мають зрозуміти, що люди втрачають терпіння. Янукович втік, а його прихвостні у судах, правоохоронних органах та держадміністраціях продовжуть обслуговувати вже нову владу. Цьому треба покласти край», - зазначив він.

    Соболєв нагадав, що сьогодні під стінами Верховної Ради більше 1 тис активістів різних громадських організацій провели мітинг на підтримку законопроекту «Про очищення влади» (№4359а).

    Проте, депутати не змогли навіть включити до порядку денного законопроект, на ухвалені якого наполягає громадськість. За включення до порядку денного проекту Закону “Про очищення влади” (№4359а) проголосували лише 188 нардепів.

    В той же час, спікер Парламенту Олександр Турчинов під час вечірнього засідання повідомив, що законопроект "Про очищення влади" включено до порядку денного роботи ВР на четвер. Завтра профільний комітет опрацює усі поправки і рекомендації до законопроекту про внесення змін до статті 9 Закону України "Про вибори народних депутатів України" (щодо уточнення права бути обраним) №4429а включеного до розгляду як люстраційний, а також альтернативних проектів законів про люстрацію серед яких і законопроект “Про очищення влади”, і вони будуть поставлені на розгляд у четвер.

    Активісти повідомили, що продовжать акції протесту доки депутати не узаконять люстрацію шляхом ухвалення законопроекту “Про очищення влади”.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.