• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відтепер зареєструвати ЗМІ можна через Укрпошту

    Опубликовано: 2014-08-13 09:32:04

    З 11 серпня 2014 року Укрпошта спільно з Державною реєстраційною службою України пропонують споживачам скористатись послугою з державної реєстрації засобу масової інформації у відділеннях поштового зв’язку.

    Послуга надається в рамках укладеного Укрпоштою з УкрдержреєстромМеморандуму про взаємне співробітництво у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг.

    Відтепер поряд з отриманням послуг у сфері соціального та пенсійного забезпечення, державною реєстрацією юридичних та фізичних осіб, прав на нерухоме майно, а також поряд з отриманням дозвільних документів на автомобільні перевезення, через Укрпошту можна також зареєструвати засіб масової інформації із загальнодержавною, регіональною та/або зарубіжною сферою розповсюдження.

    Заповнивши заяву та сформувавши потрібний пакет документів,клієнт може безпосередньо у відділенні Укрпошти відправити його на адресу Державної реєстраційної служби,після чого власноруч отримати результат – свідоцтво про державну реєстрацію засобу масової інформації. Укрпошта не бере грошей за надання послуги, плата стягується лише за пересилання заяви з пакетом документів на адресу Укрдержреєстру, що оформляється відправленням з оголошеною цінністю згідно з діючими тарифами підприємства. Детальнішу інформацію про необхідний перелік документів для замовлення послуги з державної реєстрації ЗМІ можна на сайтіУкрпошти.

    Нагадуємо, проект «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту», який стартував у липні 2013 року, є особливо важливим для мешканців віддалених куточків України, оскільки дозволяє зробити адміністративні послуги доступнішими та комфортнішими для людей. Завдяки розгалуженій мережі Укрпошти в понад 12,5 тисяч відділень по всій Україні, кожен громадянин може легко та зручно скористатися найпопулярнішими адміністративними послугами через Укрпошту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.