• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Громадське об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього» вимагає від Генпрокурора розслідувати всі факти масової загибелі українських військових

    Опубликовано: 2014-08-04 16:02:17

    Як відомо, 2 серпня Генеральний прокурор України Віталій Ярема повідомив про те, що ГПУ  готова пред'явити повідомлення про підозру чиновникам Міноборони, яких вважає відповідальними за загибель 49-ти  українських десантників внаслідок аварії літака Іл-76 в аеропорту Луганська.

    В ніч на 14 червня терористи пострілами з зенітного ракетного комплексу збили військово-транспортний  літак повітряних сил Збройних сил України Іл-76, який заходив на посадку в аеропорту Луганська.

    Від  початку були підозри про те, що ця  трагедія сталася в наслідок зради чи злочинного недбальства, проте лише  через півтори місяці після цього почалося розслідування.

    За цей час сталося ще не менше десятка подібних трагічних випадків масової загибелі українських військових чи нацгвардійців в обставинах, які також дають підстави для підозри в злочинах.

    Численні політичні партії й громадські організації, які гучно заявляють про свій патріотизм досі не спромоглися виступити з жорсткими і конкретними вимогами, щоб заставити владу розслідувати факт загибелі 49-ти  молодих  військових.

    Очевидно, якби це розслідування почалося в перші  дні після катастрофи злочинці в пагонах й на державних посадах не могли б діяти так безстрашно й активно, що перешкодило б значній частині трагедій з українськими військовими, які сталися після цього.

    Отже, життя сотень молодих українців – це ціна підміни конкретних дій і конкретних вимог патріотичною демагогією кишенькових політичних організацій.

    Тому ініціативна група зі створення Громадського об’єднання  «Пліч-о-пліч заради майбутнього» звертається  до всіх громадських організацій, які вважають себе патріотичними, до всіх людей доброї волі, які прагнуть припинити бійню українських захисників  України, примусити правоохоронні органи негайно  розпочати розслідування за всіма фактами масової  загибелі українських військових  і нацгвардійців за підозрою в зраді, злочинному недбальстві чи корупції, яка призвела до недостатнього забезпечення військових необхідними засобами.

    Розслідування провести в найкоротші терміни з інформуванням громадськості про результати.

    Виходячи з надзвичайної важливості, ініціативна група «Пліч-о-пліч заради майбутнього» вимагає від Генеральної прокуратури  провести розслідування в найкоротші терміни та інформувати громадськість.

    Ініціативна група «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.