• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народний адвокат Миколи Катеринчука захищає інтереси бійців 51-ї бригади у Запоріжжі

    Опубликовано: 2014-08-04 14:22:28

    Сьогодні Жовтневий райсуд Запоріжжя розглядає справи щодо обрання запобіжного заходу ще 16 бійцям 51-ї бригади.

    «Молоді хлопці, які захищали своїх матерів зараз волею долі і прокурорів опинилися на лаві підсудних і самі потребують захисту. Замість того, щоб хлопців нагородити, як героїв їх звинувачують у дезертирстві. Воїни були кинуті командирами напризволяще. Без боєприпасів і продовольства вони змушені були рятувати свої життя. Отримавши наказ від командира здати зброю і рятуватися, хто як може хлопці потрапили на територію Росії. Відмовившись воювати на боці ворога їх відправили на Україну, а тут їх звинуватили у дезертирстві», - про це повідомив із Запоріжжя адвокат Віктор Василюк, який представляє інтереси матерів трьох солдатів.

    «До нашої соціальної програми «Народний адвокат», яку Микола Катеринчук заснував ще в 2004 році, звернулися матері трьох солдат згаданої вище бригади. Після підписання відповідних документів я відразу прибув до приміщення суду, аби відстоювати їх права та права солдатів. Хочу відзначити високий професіоналізм суддів, які розібравшись у ситуації виносять справедливі рішення», - повідомив Віктор Василюк. – «Я думаю, що їх усіх звільнять».

    «Прокурори ведуть себе вкрай неадекватно. Не маючи жодних підстав, звинувачують загальними фразами. Дивовижну єдність демонструють матері та громадськість Запоріжжя. Чекаємо реакції від Президента та Генеральної прокуратури, інакше наступний Майдан розпочнеться з бунтом розлючених матерів!», - додав адвокат.

    Прес-служба Європейської партії України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.