• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Выпускники школ из региона АТО получат 50% скидки на обучение

    Опубликовано: 2014-07-03 11:37:51

    Університет новітніх технологій(УНТ), один із найсучасніших інноваційних університетів столиці,оголосив про готовність надати 50-відсоткову знижку на навчання студентів зі Східної України і закликав інші приватні навчальні заклади долучитися до цієї ініціативи.

    «Звичайно, те, що зараз відбувається в Україні, особливо на Сході та в Криму, дуже негативно впливає на всі сфери життя нашої держави – і на систему освіти зокрема. І, звісно, через бойові дії страждають, в першу чергу, люди. Десятки тисяч потенційних абітурієнтів позбавлені можливості жити і навчатися в своєму регіоні. Тому ми вирішили допомогти їм – не зважаючи на майбутні збитки»,– сказав проректор УНТСергій Бабак.

    Університет новітніх технологій ухвалив рішення дотувати навчання студентів з Донецькоїта Луганської областей тазапровадитидля них спеціальні ціни на весь термін навчання.УНТ готовий забезпечити цих студентів гуртожитком, психологічною підтримкою та допомогою у пошуку роботи в Києві.

    «Ці діти пережили війну. І вони дійсно потребують нашої підтримки і допомоги.Ми закликаємо інші навчальні заклади підтримати нашу ініціативу, тому що за сьогоднішніми випускниками наше майбутнє–майбутнєєдиної ті сильної країни», – підкреслив проректор.

    В середині червня головний координатор з гуманітарної допомоги Організації Об’єднаних Націй Валері Амос заявила про погіршення гуманітарної ситуаціїв Україні. За даними ООН, через бої на Сході України свої домівки покинули 34 тисячі осіб. Зокрема, заявила Амос, кількість переміщених осіб в Україні досягає 19 тисячі осіб.

    Також 15 тисяч українських громадян покинули місце свогопроживання в районах, де немає міжнародних спостерігачів. Серед людей, які вимушені змінити постійне місце проживання, багато випускників середніх шкіл та молоді, яка планувала в цьому році вступати до вищих навчальних закладів. Нажаль, більшість з них можуть відмовитись від своїх планів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.