• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 10% украинцев имеют скрытое косоглазие

    Опубликовано: 2014-07-01 16:40:34

    10% українців живуть із прихованою косоокістю, але не знають про це. За словами Головного лікаря Київської міської офтальмологічної лікарні "Центр мікрохірургії ока" Сергія Рикова, виявити такий вид косоокості  можна за допомого звичайних 3D окулярів.

    "Наші очі сприймають інформацію, яку потім передають до мозку, і виходить, що ми бачимо 3D-зображення, об'ємне. І от у 10% українців цього об'ємного зображення в таких окулярах не виникає – це і є прихована косоокість. Багато людей не знають, що насправді мають її, але перевірити легко. Взагалі, ці окуляри, які ми сьогодні називаємо 3D, вони вже дуже давно існують, і винайдені були спеціально для виявлення прихованої косоокості", - сказав С.Риков.

    Нещодавно  лікарі Центру розробили унікальну інноваційну технологію лікування дітей від косоокості, яка у 30% випадків дозволяє вилікувати очі без операції. Вона дозволяє максимально чітко вирахувати кут косоокості, а значить і призначити найбільш ефективне лікування.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.