• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закрытие границ с Россией будет актуальным и после завершения АТО

    Опубликовано: 2014-06-18 16:53:53

    Закриття кордонів з Росією буде актуальним і після завершення АТО - цього вимагатимуть процеси дезінтеграції, розпаду Росії, які вже незабаром стануть на порядку денному. Про це в ефірі телеканалу «Рада» сказав політичний експерт, директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов.

    «Ми знаємо, що відбувається зараз на східних кордонах України. Люди, які обрали Порошенка в першому турі, дали йому кредит. Він розуміє, які перед ним стоять завдання і чого він нього очікують люди. Однак деескалація конфлікту не тільки в його руках – на полі дві команди», - сказав він.

    «Неоголошена війна, яка сьогодні триває на сході України може бути або виграна, або програна. Це не ремонт, її не можна просто взяти і припинити», - переконаний політолог.

    Однією з основних умов перемоги України у військовому конфлікті з Росією, Валерій Димов вважає закриття кордонів. «Демаркація і посилення кордонів буде актуальною і після АТО, адже процеси дезінтеграції Росії, почнуться вже незабаром», - прогнозує експерт.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.