• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Минобороны не может быть предметом политических игр

    Опубликовано: 2014-06-11 13:59:25

    Інформаційна кампанія, яка розгорнулася в ЗМІ стосовно кандидатів на посаду міністра оборони України, є небезпечною для України в умовах російської воєнної агресії. Про це сказав політолог, директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов.

    «Інформаційна кампанія, яка розгорнулася в ЗМІ стосовно призначення міністром оборони Гриценка, не випадкова. Вона свідчить про намагання деяких політичних сил «задушити в обіймах» і «нейтралізувати» потенційного конкурента на дострокових парламентських виборах», - вважає експерт.

    «Його фактично ставлять перед вибором. Якщо Гриценко «погодиться» зайняти пост міністра оборони, йому складно буде конвертувати підтримку, яку він отримав на президентських виборах, в серйозне представництво у ВР, - переконаний Димов. - Ніхто не зрозуміє, скажімо, відпустку з посади міністра на час виборчої кампанії. А без особистої участі Гриценка, його партії важко буде створити чисельну парламентську фракцію».

    Валерій Димов також наголосив, що Міністерство оборони, не те відомство, яке повинно бути предметом політичних торгів. «Посада міністра оборони дійсно є політичною, але це зовсім не означає, що навколо неї зараз можна влаштовувати ігри. Їх ініціатори повинні розуміти, що в умовах неоголошеної війни гратися у політику, особливо коли йдеться про одне зі стратегічних в цих умовах міністерств, небезпечно для країни», - підкреслив політолог.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.