• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • При Президенте Гриценко Путин может даже не мечтать о «холопских отношениях с Украиной» - Стецькив

    Опубликовано: 2014-05-23 21:25:36

    Україна не матиме добросусідських стосунків з Росією, поки при владі в цій країні перебуває режим Путіна, вважає Тарас Стецьків, координатор виборчої кампанії кандидата в Президенти Анатолія Гриценка по Західній Україні. Так Стецьків прокоментував заяву президента Російської Федерації Владіміра Путіна про перспективи «хороших стосунків» з Україною після президентських виборів 25 травня.

    «Заява Путіна про те, як важко буде налагодити хороші стосунки – це погано завуальоване запрошення новообраному Президенту України їхати в Москву бити чолом, пропонувати свої поступки. Але після російського вторгнення в Крим і на Донбас такого вже не буде. Принаймні, якщо Президентом стане Анатолій Гриценко. Режим, який провокує Третю Світову війну й підтримує тероризм, може не мріяти – українське холопство залишилося в минулому. Гриценко постійно наголошує, що Путін фашист, а провідні держави світу мають створити антипутінську коаліцію», – заявив Тарас Стецьків.

    Новообраний Президент України, наголосив Стецьків, буде об’єктивно змушений провадити принципово нову, значно твердішу, позицію України у стосунках з режимом Путіна.

    «Гриценко чітко заявив: новий глава української держави, хто б це не був, не повинен жодного разу потиснути руку божевільному російському диктатору. Це не просто політична вимога, а констатація консенсусу, який склався в Україні та світі. Президент, який наважиться піти проти цього консенсусу, наразиться на серйозний тиск політикуму, бізнесу, громадянського суспільства, журналістів. Українцям потрібне не «хороше ставлення Путіна», а припинення тероризму, повернення Криму й відшкодування збитків», – відзначив Тарас Стецьків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.