• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ольга Богомолец предлагает запретить политическую рекламу как средство манипуляции массовым сознанием

    Опубликовано: 2014-05-23 18:52:55

    Кандидат у Президенти України Ольга Богомолець запропонувала заборонити політичну рекламу та рейтинги як інструмент маніпуляції свідомістю виборців, а тезу про необхідність завершити вибори у першому турі назвала такою, що створює загрозу цілісності країни.

     

    «Я вважаю, що політичну рекламу треба заборонити в принципі - це спосіб маніпуляції громадською свідомістю, - йдеться в заяві Ольги Богомолець. - Це - нахабне втручання в демократію і маніпуляція громадською свідомістю. Тому вважаю, що політична реклама і публікація будь-яких «рейтингів» повинна бути заборонена раз і назавжди, щоб виборці могли обирати своїх керманичів не за кількістю грошей, витрачених на рекламу, а за реальними програмами і вчинками. Гідність повинна бути первинним принципом виборчого процесу».

     

    Ольга Богомолець зазначила, що демократія - це можливість вільного обрання керівництва країни, навіть, в умовах війни. Будь-яке маніпулювання суспільною свідомістю руйнує демократію. «Втративши важелі впливу на виборчий процес за допомогою силових структур, олігархи знайшли нові методи втручання в виборчий процес за допомогою формування суспільної думки продажними соціологами, - наголосила Ольга Богомолець. – Будь-яка публікація рейтингів кандидатів - це нахабний вплив на волевиявлення виборців, особливо, якщо ці відомості поширюються через підконтрольні ЗМІ».

     

    По всій Україні зявилися білборди: «Зупинимо війну. Оберемо президента в першому турі», за день до кінця політичної агітації, за два дні до виборів. «Хіба це – не пряма маніпуляція, не залякування людей війною? – сказала кандидат у Президенти. – Або війна, або визначений олігархами кандидат? Насамперед їх нам і потрібно зупиняти - олігархів, які й привели країну до такого стану! Якщо нічого не зміниться, то нова революція, кривава, на жаль є неминучою».

               

                Пані Ольга також наголосила, що вражає злочином в нинішній ситуації витрачати неймовірні кошти на політичну рекламу.

     

    «Кожна секунда ефіру - це життя одного солдата, бо 300 доларів - це ціна бронежилету чи зброї. Виборці, пам’ятайте, що ви обираєте не олігархів, які витратили гроші на рекламу заради надприбутків в майбутньому, а людину, яка повинна бути Гарантом Конституції і еталоном моральності, - зазначила Ольга Богомолець. -  Зате майже у всіх кандидатів і партій знаходяться гроші на телевізійні ролики і біллборди, - Що  можуть принести країні люди з такими пріоритетами?  Яким чином вони планують «повертати» всі ці гроші?»

     

       

     Прес-служба кандидата на пост Президента України

    Ольги Богомолець

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.