• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Активисты очищают улицы Киева от предвыборной агитации

    Опубликовано: 2014-05-22 21:48:50

    У Києві почала діяти ініціатива «Чистий Київ», активісти якої систематично очищують місто від передвиборчої агітації за будь-яких кандидатів. Рейди по вулицях відбуваються щовечора у різних районах міста.

     

    Ініціатива покликана виробити ставлення у мешканців до полполітичної реклами як до сміття, що не варте жодної уваги і продовжуватиметься після закінчення передвиборчої кампанії.

     

    «За короткий час президентських та мерських перегонів політики перетворили наше місто на полігон передвиборчої боротьби, вщент заповнивши його рекламним сміттям. І явище це потроху досягає масштабів екологічної катастрофи. Необхідно очистити вулиці передвиборчого від сміття, перемістивши його туди, де йому місце – на звалище. Тому ми оголошуємо про проведення щоденних акцій прибирання і закликаємо усіх шанувальників гігієни допомогти нам відправити політиків на смітник історії» - заявляють активісти ініціативи.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.