• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерий Мошенский предлагает отменить празднование Дня Киева из-за войны

    Опубликовано: 2014-05-19 17:23:12

    Народний депутат із групи "Суверенна європейська Україна" Валерій Мошенський вважає недоречним організовувати розважальні заходи з нагоди Дня Києва через нинішню тяжку ситуацію у державі. Парламентарій звернувся  до в.о. Президента Олександра Турчинова, глави уряду Арсенія Яценюка і голови КМДА Володимира Бондаренка з пропозицією відмовитись від цьогорічних святкувань.

    "На сьогоднішній день наша країна, весь український народ переживає трагічні дні, майже кожного дня гинуть наші співвітчизники, захищаючи Україну, відаючи за наш з Вами мир та спокій своє життя і здоров'я. Жахливі події у багатьох регіонах країни: терористичні акції, вбивство українських солдат та мирного населення свідчить про те, що наша країна перебуває у стані війни з тероризмом", - йдеться у депутатському зверненні.

    В.Мошенський наголосив, що у таких умовах проведення розважальних заходів є ознакою невихованості і неповаги до пам'яті померлих та їх сімей.

    Разом з тим, зауважив народний депутат, було б правильно кошти, виділені на святкування, перенаправити на соціальні виплати та підтримку українського народу. "Недоречно витрачати столичній владі мільйони коштів на оплату цих розважальних заходів, коли країна бере мільярдні позики для покриття видатків державного бюджету, коли урядом країни проводиться політика масової економії", - підкреслив він.

    Прес-служба ДГ «Суверенна європейська Україна»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.