• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подготовка к летнему отдыху детей в Киеве на 2014 год

    Опубликовано: 2014-05-13 12:11:03

    Під наглядом Держсанепідслужби м. Києва знаходиться 125 оздоровчих установ, з них: 6 санаторіїв для дітей, 9 позаміських таборів , 2 турбази для дітей , 6 спротивно - оздоровчих таборів та 102 дитячих таборів з денним перебуванням дітей  на базі шкіл.

    У м. Києві влітку 2013 року функціонувало 115 закладів оздоровлення та відпочинку для дітей, в т.ч. 6 дитячих санаторіїв, 7 позаміських таборів та 102 табори з денним перебуванням дітей на базі шкіл, в яких перебувало 10676 дітей (оздоровлювались 2514 дітей, відпочивало 8162 дитини).

    Всі заклади оздоровлення та відпочинку функціонували тільки після виконання завдань чи приписів наданих санепідслужбою, створення необхідних  умов для оздоровлення дітей згідно із вимогами санітарних норм.

    Виконання планів - завдань (приписів) в закладах оздоровлення та відпочинку у 2013 році становило 100 %.

    Всього з початку підготовки та проведення оздоровчої кампанії 2013 р. спеціалістами Держсанепідслужби м. Києва проведено 292 перевірки дотримання вимог санітарного законодавства, у т.ч. 96 планових, з них виявлено 57 (19,5%) порушень вимог санітарного законодавства.

    З початку підготовки та проведення оздоровчої кампанії 2013 р. за виявлені порушення вимог санітарного законодавства було винесено 57 постанов про накладення штрафу, 2 постанови про застосування адміністративно-запобіжних заходів щодо тимчасової заборони функціонування питних фонтанчиків, 4 постанови про заборону реалізації небезпечної продукції загальною вагою - 63 кг 920 г, 6 постанов про застосування фінансових санкцій на загальну суму 650 грн. 33 коп.; 1 подання про відсторонення від роботи (1 особа).

    З метою створення умов, що відповідають вимогам санітарних норм під час підготовки до літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2014 році, безпечних умов для перебування дітей, здійснення заходів, спрямованих на збереження і зміцнення здоров'я дітей, попередження спалахів гострих кишкових інфекційних хвороб і харчових отруєнь в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку протягом оздоровчої кампанії Головним державним санітарним лікарем м. Києва підготовлено наказ «Про санітарне та епідемічне забезпечення дитячого оздоровлення та відпочинку в м. Києві влітку 2014 року».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.