• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Украина может потребовать от Запада списания долгов

    Опубликовано: 2014-05-05 13:45:44
    Уряд повинен більш жорстко проводити переговори з західними кредиторами. Про це на прес-конференції у Сумах заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Я не поділяю ту переговорну позицію уряду, коли кредити МВФ беруться на повернення старих боргів і на покриття дефіциту бюджету. Я вважаю, що Україна заслужила, щоб уряд більш жорстко проводив переговори із західними кредиторами, і вимагав списання боргів», – наголосив Гриценко.

    «За всі ці роки незалежності наші золотовалютні резерви і цінні папери лежали в західних банках, вони працювали на їхню економіку. Вкрадені українськими корупціонерами гроші, а це 100 мільярдів доларів і дотепер лежать в їхніх банках, і досі працюють на їхні економіки», – зазначив Гриценко.

    Гриценко також наголосив, що наступні кредити Україна має брати виключно під плани реформ, а не для того, щоб закрити дірки в бюджеті. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.