• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: все оффшорные каналы должны быть перекрыты

    Опубликовано: 2014-05-04 14:45:25
    Верховна Рада повинна якнайшвидше перекрити канали витікання коштів закордон. Про це на прес-конференції у Чернігові заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Насамперед потрібно денонсувати угоду з Кіпром, яка була прийнята в період Януковича. Тоді вся опозиція виступала проти, а зараз чомусь усі про неї забули. Колишня опозиція вже два місяця при владі, а угода з Кіпром досі діє. Офшори потрібно перекрити. Це необхідне рішення, яке навіть не потрібно обговорювати», – зазначає Гриценко
    Гриценко також наголосив на необхідності ліквідації податкової міліції, скороченні кількості контролюючих органів і на зниженні податків. 

    «Зараз потрібна бюджетна економія. Крім того, держава має всіляко сприяти розвитку підприємництва. Я не знаю, які цифри намалює Держкомстат, але я проїхав вже всю країну, і всюди одне й теж – відсотків на 50-70 впала економіка, люди просто в розпачі, у них немає впевненості у завтрашньому дні», – говорить Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.