• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Общине будут возвращены земли на Трухановом острове

    Опубликовано: 2014-04-29 11:56:11

    Дніпровська екологічна прокуратура захистила інтереси держави у сфері земельних відносин в межах прибережно-захисної смуги річки Дніпро в м. Києві.

    Постановою Київського апеляційного господарського суду від 24 квітня 2014 року задоволено апеляційну скаргу заступника Дніпровського екологічного прокурора у справі за позовом в інтересах держави в особі Київської міської ради до ТОВ «Контур», ТОВ «ТД «БМТ» про визнання недійсним договору зберігання, за умовами якого будівельні матеріали зберігались на Трухановому острові за відсутності в обох сторін вказаного договору права власності або користування земельною ділянкою площею майже 4500 кв. м.

    Апеляційним судом постановлено нове рішення у цій справі, яким позовні вимоги прокурора задоволено повністю, договір і додатки до нього визнано недійсними, а земельну ділянку вартістю 5,5 млн. грн повернуто територіальній громаді м. Києва.

    Прес-служба Дніпровської екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.