• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Во время проведения избирательной кампании в Украине работать независимый медиа-центр

    Опубликовано: 2014-04-29 11:22:52

    Український Кризовий медіа-центр, створений для підтримки українських та іноземних ЗМІ під час військового вторгнення Росії на територію Криму, працюватиме як незалежна платформа для ЗМІ під час виборів Президента України, виборів до Київської міської ради та регіональних виборів.

    Завданням центру стане надання майданчику в готелі Україна для виступу різним політичним силам та кандидатам, а також донесення об’єктивної інформації до українських і міжнародних медіа щодо виборів та подій, пов’язаних з ними. У Центрі ключові кандидати на пост Президента України висловлюватимуть своє бачення вирішення питань української кризи та  їхніх підходів до вирішення питань в економічній, військовій та інформаційній сферах тощо.

    Також в Українському кризовому медіа-центрі презентуватимуть свої дослідження КМІС, Фонд «Демократичні Ініціативи» ім. Ілька Кучеріва, Міжнародний республіканський інститут, Соціологічне агентство «Рейтинг», Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, виступатимуть представники Центральної виборчої комісії та Комітету Виборців України,  провідні аналітики  і коментатори. Окрім того, центр розповсюджуватиме інформацію, зібрану в регіонах на основі своїх регіональних прес-центрів.

    Планується проводити принаймні 1-2 прес-брифінги  на день по темі виборів за участі ключових кандидатів на пост Президента України та мера м. Київ, політологів, соціологів та аналітиків. Враховуючи попередній  досвід Українського кризового медіа-центру та той факт, що лише за перший місяць роботи центр відвідало понад 500 ЗМІ з усього світу, Центр отримав репутацію  альтернативного майданчика для отримання об`єктивної інформації не лише по ситуації в Україні, але й по виборах, що є актуальним в умовах залежності українських ЗМІ від рекламної підтримки, особливо, у виборчий період.

    Журналісти матимуть змогу отримувати новини українською, російською, англійською, французькою та німецькою мовами, а також синхронний переклад прес-брифінгів, що проходять в Центрі, українською, російською та англійською мовами. Крім цього в Центрі працює цілодобова гаряча лінія для журналістів, де, представникам українських та іноземних  ЗМІ, надають кваліфіковану допомогу з отриманням контактів прес-секретарів політичних сил, державних інституцій, кандидатів в Президенти України, а також допомогу в отриманні їхніх коментарів. Слід відзначити, що лише за перший місяць роботи Центру понад 1200 запитів від ЗМІ було опрацьовано операторами гарячої лінії, і за допомогою понад 40 фіксерів в регіонах було надано підтримку роботі журналістів на Сході та Півдні України.
     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.