• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украина нуждается в реальной, а не символической военно-технической помощи от США - Нещадим

    Опубликовано: 2014-04-24 18:00:30

    «Україна потребує реальної, масштабної військово-технічної допомоги від Сполучених Штатів Америки, але наразі ця допомога є здебільшого символічною», - вважає генерал-лейтенант Микола Нещадим, колишній заступник міністра оборони й координатор виборчого штабу Анатолія Гриценка. Так Нещадим прокоментував проблеми оборони в контексті останнього скупчення російських військ на кордоні.

    «Ми вдячні Сполученим Штатам за передання сухих пайків та іншого нелетального спорядження. Це істотно допоможе підрозділам українських військ у східних регіонах. Однак символічна допомога на загальну суму в 7 мільйонів доларів явно не вирішить питання оборони України від агресора. Якщо Захід дійсно прагне гарантувати незалежність і територіальну цілісність нашої країни, обсяги й набір військово-технічної допомоги мають бути кардинально збільшені», - вважає Микола Нещадим.

    Він нагадав про гостру потребу Збройних Сил України у високотехнологічному військовому обладнанні.

    «Анатолій Гриценко позаминулого тижня вже роз’яснив журналістам, що армії дуже не вистачає сучасних засобів зв’язку, навігації та розвідки. Насамперед космічних засобів, адже на території України діють диверсанти, які можуть псувати цивільні і військові кабельні мережі, інфраструктуру управління польотами. Наскільки нам відомо, ця потреба досі не задоволена. Це те, що Україна не зможе швидко виробити», - розповів Нещадим.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.