• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: крымчане быстро «протрезвеют» от путинской России

    Опубликовано: 2014-04-23 13:17:42

    Мешканці Криму можуть дуже швидко змінити своє ставлення до Росії. Про це на прес-конференції в Рівному заявив кандидат у Президенти України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Я думаю, що дуже швидко люди в Криму зрозуміють, що таке путінська Росія: відсутність опозиції, відсутність поваги до інших думок, диктат, ФСБ і тому подібне», - сказав він.

    «Вже незабаром буде протверезіння для дуже багатьох. Зараз воно вже пішло. Навіть серед росіян, які служили в чорноморському флоті, - зауважив Гриценко. - Вони втратили надбавку за службу за кордоном. Почали пищати. А їм кажуть, «не подобається – їдьте».

    Анатолій Гриценко також наголосив, що зараз кримчан почнуть призивати на службу на Колиму, в Чечню, Дагестан, а тим, хто отримав дипломи до 2000 року, потрібно буде проходити переатестацію в російському міністерстві освіти. «На жаль, їм доведеться через усе це пройти», - підкреслив лідер «Громадянської позиції».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.