• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве пройдет Всемирная неделя иммунизации

    Опубликовано: 2014-04-23 13:15:55

    Головою Київської міської державної адміністрації В.Д. Бондаренко затверджений «План проведення Всесвітнього тижня імунізації в 2014 році (з 24 квітня по 30 квітня) у м. Києві», розроблений Головним управлінням Держсанепідслужби у м. Києві, Департаментом охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації та Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

     

    Згідно затвердженого Плану до участі залучаються заклади охорони здоров’я, освіти, культури м. Києва, політики молоді та звісно засоби масової інформації.

     

    В рамках зазначеного заходу планується здійснювати широкомасштабні освітні кампанії, спрямовані на інформування людей, роз’яснювальну роботу та усунення перешкод з вакцинації населення. Конкретні цілі полягають в тому, щоб люди знали про вакцини, їх безпеку та були зацікавлені у визначенні вакцинального статусу своїх сімей.

     

    Метою Всесвітнього тижня імунізації є сприяння просуванню одного з найбільш дієвих інструментів охорони здоров'я в світі - використанню вакцин для захисту людей різного віку від хвороб.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.