В Киеве пройдет Всемирная неделя иммунизации

23 апр, 13:15

Головою Київської міської державної адміністрації В.Д. Бондаренко затверджений «План проведення Всесвітнього тижня імунізації в 2014 році (з 24 квітня по 30 квітня) у м. Києві», розроблений Головним управлінням Держсанепідслужби у м. Києві, Департаментом охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації та Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

 

Згідно затвердженого Плану до участі залучаються заклади охорони здоров’я, освіти, культури м. Києва, політики молоді та звісно засоби масової інформації.

 

В рамках зазначеного заходу планується здійснювати широкомасштабні освітні кампанії, спрямовані на інформування людей, роз’яснювальну роботу та усунення перешкод з вакцинації населення. Конкретні цілі полягають в тому, щоб люди знали про вакцини, їх безпеку та були зацікавлені у визначенні вакцинального статусу своїх сімей.

 

Метою Всесвітнього тижня імунізації є сприяння просуванню одного з найбільш дієвих інструментів охорони здоров'я в світі - використанню вакцин для захисту людей різного віку від хвороб.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/336118.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua