• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Украине пенсионеров по-настоящему не защищала ни одна политическая сила

    Опубликовано: 2014-04-13 16:16:19

    Політичний досвід останніх років засвідчив, що жодна з існуючих нині політичних сил не стала справжньою захисницею інтересів пенсіонерів та соціально незахищених верств населення. Ми не отримали ні очікуваного посилення  захисту пенсіонерів та соціально незахищених верств населення, ні покращення умов їхнього існування.

    Цілі покоління політичних еліт згадують про літніх людей та інвалідів лише  напередодні виборів. Решта часу – ми на самоті боремось зі своїми бідами та проблемами.

    Відомо, що пенсіонери є найактивнішою групою виборців, завдяки якій і забезпечуються перемоги на виборах партій і кандидатів. Але умовний соціальний контракт між підтримкою пенсіонерів на виборах і подальшою підтримкою владою самих пенсіонерів не дотримується. Від пенсіонерів політики хочуть тільки голосів на виборах, але свої передвиборні обіцянки вони виконувати зовсім не поспішають.

    Сьогодні Партію Пенсіонерів України підтримують всі ті люди, хто замислюється про наближення пенсійного віку, хто розуміє про необхідність заздалегідь попіклуватися про соціальні гарантії цього періоду, всі ті люди, які хочуть бути впевнені в завтрашньому дні. Тому, ми, Партія Пенсіонерів України, просто не маємо морального права їх підвести.

    Ми завжди боролися за права пенсіонерів та соціально незахищених верств населення і хочемо бути впевненими, що з приходом до влади нового Президента наші права та інтереси будуть захищеними, а ганебна практика згадувати про пенсіонерів лише на період виборів назавжди відійде в небуття.

    Сьогодні пенсійне питання є одним з найактуальніших для українського суспільства і, водночас, це питання є абсолютно не вирішеним. Перед новим Президентом стоятиме багато завдань, адже ми боротимемось за якісні зміни в житті пенсіонерів, ми хочемо дати їм можливість відчути, що вони справді на заслуженому відпочинку, а не на каторзі.

    Ми переконані, що пенсіонери можуть і повинні впливати на прийняття ключових рішень органами влади всіх рівнів, на стратегію розвитку економіки країни, вибір пріоритетних напрямів, на якість медичної реформи, судової системи. Впливати на контроль витрачання бюджетних коштів на всіх рівнях влади. На темпи і якість боротьби з корупцією.

    Ми хочемо, щоб пенсіонерів перестали сприймати як людей, яких крім пенсії нічого не хвилює. Нас хвилює не тільки наше минуле, а й наше майбутнє, майбутнє нашої країни.

    Тому ми, Партія Пенсіонерів України, підтримаємо того кандидата в Президенти, який боротиметься за наші права та інтереси на ділі, а не на солодких обіцянках із передвиборчих програм. Який не буде вирішувати економічні проблеми за рахунок соціальної незахищеної категорії громадян.

    Ідеологія заощадження на найвразливіших категоріях населення нам видається огидною. Держава має бути для людини, а не навпаки.

    Тому ми підтримаємо того кандидата, який служитиме людям, дбатиме про гідне життя українських пенсіонерів, ветеранів війни, інвалідів. Який зможе якісно змінити життя цих людей, зробити його легким та комфортним.

    Ми маємо на це право і вимагатимемо дотримання наших прав!

    Голова
    Партії Пенсіонерів України
    Кукуріка М.М.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.