• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве поймали безжалостного грабителя

    Опубликовано: 2014-03-24 08:43:02

    У Києві о дев’ятій годині ранку наряд групи затримання Оболонського районного відділу Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в місті Києві отримав інформацію по лінії «102» про пограбування жінки похилого віку. Правоохоронці негайно прибули на місце виклику.

    Потерпіла 76-річна бабуся розповіла працівникам міліції охорони, що вранці вийшла до магазину. Оскільки в жінки хворі ноги, то йшла вона повільно. Несподівано ззаду до неї підбіг невідомий хлопець, вирвав з її рук сумку і втік. Потерпіла була вкрай налякана та стурбована, адже в сумці знаходилися гроші, паспорт та мобільний телефон. Свого кривдника жінка не змогла розгледіти детально, тому конкретних прикмет підозрюваного наряд групи затримання не мав. Та все ж правоохоронці негайно виїхали на пошуки.

    Міліціонери ретельно почали обстежувати кожну прилеглу вулицю і через декілька кварталів від місця злочину помітили молодика, який, помітивши патрульну машину, почав бігти. Після нетривалого переслідування працівники міліції охорони затримали підозрюваного.

    Затриманого було доставлено до Деснянського райуправління міліції для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення. Наразі по даному факту тривають слідчі дії.

    УДСО при ГУМВС України в місті Києві

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.