• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • „Peugeot” відкликає автомобілі 307-ї моделі

    Опубликовано: 2005-07-20 12:54:00

    Компанія „Peugeot” на цьому тижні оголосила про чергове відкликання – цього разу перевірці та ремонту підлягають 65 тисяч автомобілів моделі „Peugeot 307”, проданих на ринку Німеччини.

    Причиною відкликання стала загроза виникнення короткого замикання в проводці підсилювача кермового керування цих машин. Варто нагадати, що зовсім недавно через ту саму причину компанія „Peugeot” уже відкликала 28 тисяч автомобілів ціє моделі в країнах Скандинавії.

    Того разу представники французького автовиробника заявляли, що причиною короткого замикання може стати вологий клімат Північної Європи, що сприяє прискореній корозії. Але тепер, у випадку з Німеччиною, причиною називають різкі перепади температури, а також тривалий зимовий період. Відкликання стосується автомобілів, випущених після червня 2003 року. Зауважимо, що в процесі процедури відкликання автомобілів дилери „Peugeot” перевірять усі автомобілі й замінять несправні вузли на нові.

    ИА "Гаряча Лінія"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.