• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київський локальний комітет міжнародної організації AIESEC вперше проводить фестиваль культур Global Village

    Опубликовано: 2011-12-21 19:57:18

    24-го грудня 2011 року о 12.00 в ТРЦ “Dreamtown” розпочнеться одноденний фестиваль культур Global Village, метою якого є ознайомлення жителів міста з культурними особливостями інших країн, їхньою мовою і традиціями через безпосереднє спілкування з представниками кожної з них.

    Учасники фестивалю  демонструватимуть гостям  предмети побуту своєї держави, національні костюми, пісні, танці, а також пригощатимуть всіх охочих традиційними для своєї кухні стравами. Усі вони є волонтерами, які приїхали в Україну за програмою міжнародних стажувань AIESEC.

    Жителі та гості міста матимуть змогу познайомитися з культурами таких країн як Грузія, Колумбія, Бразилія, Австралія, Китай, Єгипет, Болгарія, Сербія, Індонезія, Корея та Індія.

    В рамках фестивалю також заплановано провести майстер-класи. Гості заходу зможуть дізнатися особливості проведення чайної церемонії, розгадати секрети китайської каліграфії, відкрити для себе дивовижні властивості паперу на майстер-класі з орігамі,  навчитися танцювати капуеру, а також відвідати майстер-класи з розпису хною, піскової анімації та деяких інших.

    Опісля майстер-класів відбудеться двогодинний концерт, в якому приймуть участь всесвітньо відома школа свінгу Swing Kiev dance , школа східних танців Art dance, мандрівник Леонід Кантер, а також багато інших. Спеціальні гості проекту – музична група Mjproject.

    Вхід вільний.

    Лилик Мар’яна

    PR-менеджер проекту Global Village

    Контакти:

    Тел. 096-915-72-32

    063-742-64-15

    e-mail: maryana.lylyk@aiesec.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.