Київський локальний комітет міжнародної організації AIESEC вперше проводить фестиваль культур Global Village

21 дек, 19:57

24-го грудня 2011 року о 12.00 в ТРЦ “Dreamtown” розпочнеться одноденний фестиваль культур Global Village, метою якого є ознайомлення жителів міста з культурними особливостями інших країн, їхньою мовою і традиціями через безпосереднє спілкування з представниками кожної з них.

Учасники фестивалю  демонструватимуть гостям  предмети побуту своєї держави, національні костюми, пісні, танці, а також пригощатимуть всіх охочих традиційними для своєї кухні стравами. Усі вони є волонтерами, які приїхали в Україну за програмою міжнародних стажувань AIESEC.

Жителі та гості міста матимуть змогу познайомитися з культурами таких країн як Грузія, Колумбія, Бразилія, Австралія, Китай, Єгипет, Болгарія, Сербія, Індонезія, Корея та Індія.

В рамках фестивалю також заплановано провести майстер-класи. Гості заходу зможуть дізнатися особливості проведення чайної церемонії, розгадати секрети китайської каліграфії, відкрити для себе дивовижні властивості паперу на майстер-класі з орігамі,  навчитися танцювати капуеру, а також відвідати майстер-класи з розпису хною, піскової анімації та деяких інших.

Опісля майстер-класів відбудеться двогодинний концерт, в якому приймуть участь всесвітньо відома школа свінгу Swing Kiev dance , школа східних танців Art dance, мандрівник Леонід Кантер, а також багато інших. Спеціальні гості проекту – музична група Mjproject.

Вхід вільний.

Лилик Мар’яна

PR-менеджер проекту Global Village

Контакти:

Тел. 096-915-72-32

063-742-64-15

e-mail: maryana.lylyk@aiesec.net


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/242452.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua