• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Єдине вікно" для підприємців вже майже створене на Луганщині

    Опубликовано: 2005-07-15 15:25:46
    У контексті роботи з органами місцевого самоврядування податкова служба бере активну участь в діяльності єдиних реєстраційних офісів. На сьогодні в Луганській області створені і функціонують 27 офісів, 4 - в недалекому майбутньому будуть створені в Антрацитівському районі, містах Брянка, Старобільськ, Перевальськ. Також налагоджений обмін електронної інформації з державними реєстраторами. Робиться все можливе, щоб максимально спростити процедуру реєстрації для підприємців.

    Важливу роль в реформуванні податкової системи можуть і повинні грати громадські організації, з якими Державна податкова адміністрація прагне збудувати логічну систему взаємин. В даний час йде процес формування нового складу Суспільної ради при Державній адміністрації в Луганській області. Причому, цей процес проходить відкрито і демократично. За словами податківців, це буде консультативно-дорадчий орган, до якого повинні увійти активні, небайдужі, соціально відповідальні люди, що представляють бізнес, громадські організації, органи виконавчої влади.

    Суспільна рада стане тим органом, який забезпечить суспільний контроль за діями податкової служби, налагодить дієвий зворотний зв'язок з платниками податків, буде сприяти зміцненню партнерських відносин між ними, пропонувати методи вдосконалення існуючого законодавства з метою забезпечення прозорих умов господарювання і подальшого розвитку підприємництва в Україні. Источник Maidan e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.