• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Напередодні Дня медика відбудеться урочисте відкриття пам’ятника меценату та почесному громадянину Києва Николі Артемійовичу Терещенку

    Опубликовано: 2009-06-17 09:49:53

    20 червня, 11.00, Науково-практичний центр дитячої кардіорлогії та кардіохірургії (вул. Чорновола,28/1)

    Напередодні Дня медика на території Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії за участі Митрополита Київського та всієї України Володимира відбудеться урочисте відкриття пам’ятника меценату та почесному громадянину Києва Николі Артемійовичу Терещенку.

    Встановлення пам’ятника стало можливим завдяки зусиллям Піклувальної ради, що патронує Кардіоцентр.  

    Спеціально на церемонію відкриття пам’ятника з Франції прибудуть нащадки Николи Терещенко, зокрема прямий пра-правнук великого мецената Мішель Терещенко з родиною.

    Ілля Ємець, директор Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії: 
    - Саме Никола Терещенко побудував безплатну лікарню для чорноробів, де і нині працює Науково-практичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії. І це далеко не єдина лікарня, яку звів та утримував цей меценат. При всіх заводах, що належали  Терещенку,  працювали безкоштовні  лікарні. Сьогодні вітчизняна медицина потребує відродження такого дієвого небайдужого ставлення меценатів.

    Акредитація за тел.: 255 12 49, 495 53 20
    Додаткова інформація за тел.: тел. 495 5320 чи моб. 8 067 741-41-49 (Юрченко Тетяна), 8 066-355-50-50 (Білоконь Катерина) та на сайті ВГО «УМС» http://www.uams.org.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.