• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рівненські лісники ініціюють внесення змін до законодавства

    Опубликовано: 2005-06-10 09:45:37
    Пропозиції фахівців управління лісового господарства області із вдосконалення методів боротьби з крадіями лісу направлені до Верховної Ради.

    Рівненські лісники ініціюють внесення змін до законодавства щодо охорони лісових багатств. Пропозиції фахівців управління лісового господарства області із вдосконалення методів боротьби з крадіями лісу направлені до Верховної Ради. Як повідомив 8 червня заступник начальника управління Сергій Івашинюта, є сподівання, що з допомогою напрацювань рівненських лісників будуть прийняті правильні рішення на загальнодержавному рівні.

    Як відомо, зараз ліс має трьох господарів. Це – державні лісгоспи, військові та ті, що належали колись колгоспам. Вірніше, останні якраз і виявилися, в багатьох випадках безгоспними. Як правило більшості сільгосппідприємств уже не існує. Тож і масиви роздали людям. Відтак, проблематично проконтролювати чиї саме дерева привозяться на приватні пилорами.

    У Рівненській області щодня проводяться рейдові перевірки пилорам. До складу бригад входять лісівники й міліціонери. Тільки за останні дні було вилучено ними в крадіїв понад 100 кубометрів лісу на 50 тис. грн.

    Источник Научно-информационный центр лесоуправления e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.