• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд та Рада підприємців домовилися про чергові кроки щодо вдосконалення умов підприємницької діяльності

    Опубликовано: 2005-06-07 08:25:58
    Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко та Рада підприємців домовилися про чергові кроки щодо вдосконалення умов підприємницької діяльності в країні.

    Першочерговим завданням на наступний тиждень, за словами Юлії Тимошенко, буде питання перегляду окремих регуляторних актів, які заважають працювати бізнесу в Україні. «У нас є загальний підхід до перегляду регуляторних актів. Давайте, не заважаючи загальноукраїнській роботі, будемо на кожному засіданні Ради підприємців, починаючи з наступного, аналізувати і виносити на обговорення та скасування регуляторні акти, дозвільні системи, які заважають підприємцям працювати. Ми будемо виносити на скасування ті речі, які не можуть чекати місяць-два», - наголосила керівник Уряду.

    За експертними оцінками, наразі терміновому скасуванню підлягають близько 1,5 тисячі регуляторних актів, розпоряджень, постанов, які руйнують бізнес. За словами голови Ради підприємців Ксенії Ляпіної, на наступний тиждень Рада запропонує до розгляду принаймні 10 актів, у яких порушуватиметься питання цін і тарифів на послуги для підприємців.

    Наступним кроком спільної співпраці Прем'єр-міністр визначила подальшу роботу над законопроектами про спрощену систему оподаткування та про єдиний соціальний внесок. Ці законопроекти, за її словами, мають бути розроблені та затверджені до прийняття бюджету, інакше вони не працюватимуть. Окремо було винесено і питання організації нових малих підприємств: як розпочати бізнес, як зареєструвати своє підприємство тощо. Всі ці питання мають бути прописані в єдиному документі, який полегшить процес започаткування бізнесу в Україні.

    Инф. Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.